Dnes je 09. 09. 2024
svátek má Daniela

Karatisté SPORT RELAX uspěli na 17. Velké ceně v Nymburce

Na Velké ceně Nymburka naši závodníci porazili v 30stupňovém vedru 47 klubů z ČR a stali se druhým nejúspěšnějším klubem VC, celkem získali dvacet cenných kovů, z toho čtyři zlaté, šest stříbrných a deset bronzových.

V nabitých kategoriích kata mladší a starší žáci 8-7kyu sbírali všichni závodníci další zkušenosti, ale ukázali jsme, že umíme bojovat i o cenné kovy. Zlatou medaili si odvezl Nquyen Danh Manh a David Kavalír si sáhl na bronz. Ve starších žácích 8-7kyu Ondřej Kletečka vybojoval stříbrnou medaili a Filip Hulko bronz.

V kata mladší žáci a žákyně se na nejvyšší stupeň postavila Adéla Sinerová, což si velmi užila.. Velice mile překvapili i stříbrný Daniel Beránek a bronzový David Minárik.

V nejpočetnější kategorii tradičně jsou i kata starší žáci a zde se nejlépe vedlo Kryštofovi Zlatohlávkovi, který v silné kategorii vybojoval bronzovou medaili. Sice na medaili nedosáhl Jiří Svoboda, ale sedmé místo je moc pěkný výsledek.

Dorota Blechová po menší pauze se opět ukázala na tatami a v kata starší žákyně vybojovala pěknou bronzovou medaili. Silnou kategorií byli i dorostenci, kde Lukáš Pevný vybojoval stříbrnou medaili a Markéta Nováková v dorostenkách také po delší pauze mile překvapila bronzovou medailí. Lucie Kočandrlová se umístila na pěkném čtvrtém místě.

V juniorkách se na zlatý vrchol postavila Tereza Zlatohlávková a v kategorii kata ženy Božena Pavlasová vybojovala bronzovou medaili.

Druhou disciplínou byly kata teamy a zde na zlatou medaili dosáhly Sára Ješetová, Barbora Znamenáčková a Dorota Blechová.

Stříbrnými teamy se stali David Minárik, Nquyen Danh Manh a Ondřej Kletečka, další tým Lukáš Pevný, Kryštof Zlatohlávek a Milan Zítko. Bronzovou příčku obsadily Lucie Kočandrlová, Martina Kosíková a Markéta Nováková.

Třetí disciplínou bylo kumite a zde si stříbrnou medaili po pěkných bojích odvezl Jakub Novotný a bronz vybojovali Milan Zítko a Lukáš Pevný.

Všem velká gratulace!

Více fotografií naleznete zde.

Karatisté SPORT RELAX uspěli na 17. Velké ceně v Nymburce